Kiválasztás

A hatékony kiválasztás legfontosabb kritériumai: tervezhető időben és a költségek vonatkozásában, költséghatékony, és ami a legfontosabb: eredményes. Azaz a keresési és kiválasztási folyamat után a kiválasztott jelölt beválik és hosszú távon eredményes munkatársa lesz a szervezetnek.
Eszközeink,
CAPTain Analízis,
CAPTain Szubjektív,
CAPTain Profilok,
CAPTain Értékelő Központ
segítenek megismerni a jelölteket, a szükséges és objektív információt adják ahhoz, hogy közülük a legalkalmasabbat válasszák ki azt, aki a legjobban illeszkedik a szervezeti kultúrához, elvárásokhoz és a munkaköri követelményekhez.
Ezen eszközök megfelelő használatával jelentősen csökkenthető a rossz döntéssel járó kockázat, a kiválasztásban résztvevő személyzeti munkatársak és más szakmai vezetők pedig megfelelő segítséget kapnak az interjúkhoz.
A Captain tanácsadói örömmel állnak rendelkezésre az eszközök használatában, igény esetében betanítják azok használatát, de a kiválasztási folyamat bármely területén, valamint a szakmai tanácsadásban is részt vesznek.
A hatékony kiválasztást két különböző tematikával; személyzeti munkatársaknak és nem személyzeti munkatársaknak, nyitott és, megfelelő létszám esetén, telepített tanfolyam keretében is oktatjuk. Lásd még Oktatás.