Álláskeresőknek tanácsadás

Cégünk munkatársai közül többen is évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a vezetői- és munkaerő közvetítés területén. Jól ismerik az állásváltoztatás, -keresés folyamatát és jelenleg is élő kapcsolatokkal rendelkeznek karrier-tanácsadók, személyzeti tanácsadókkal és közvetítőkkel.
Ezen tapasztalatok alapján és a CAPTain eszközök alkalmazásával olyan komplex szolgáltatás csomagot dolgoztunk ki, mely nagymértékben segíti az újbóli álláshoz jutás esélyeit, lerövidíti és elviselhetőbbé teszi Ön számára ezt a nehéz időszakot. Tanácsadóink segítségével egy olyan tanulási folyamatban vehet részt, melynek eredményeképpen nemcsak könnyebben juthat új álláshoz, hanem fejlesztheti önismeretét, problémamegoldó készségét és olyan felismerésekre tehet szert, melyek a későbbi pályafutásában is eredményesen használhat fel.
Amennyiben saját vállalkozást szeretne elindítani, tanácsadóink segítenek Önnek a vállalkozói készségek felmérésében, a vállalkozás előkészítésében és a tervezésben, a megfelelő feltételek végiggondolásában, valamint a személyzeti kérdésekben tanácsadással.