A munkaköri alkalmassági vizsgálat során különböző módszereket használhatunk a személyiség vizsgálatára.
A hagyományos módszerek, interjúk, grafológiai-és pszichológiai tesztek, kiválasztási központ (AC),stb. időigényesek, közvetítőket feltételeznek és nem minden esetben biztosítják a megfelelő információt a munka világában a helyes személyzeti döntésekhez.
A kiválasztás és a személyzetfejlesztés korszerű, objektív, költség hatékony és a felhasználó által is közvetlenül kezelhető eszköze a CAPTain Online.
A CAPTain Online egy tudományos vizsgálatra épülő, folyamatosan fejlesztett tesztrendszer, amely megfelel a legmagasabb szakmai elvárásoknak és széleskörűen használható a munka világában, megfelelő képzés után gyakorlatilag bármely szakember számára.
A CAPTain Online hatékonyan támogatja a vállalati személyzeti szakemberek munkáját, minőségi többletet ad a kiválasztással és képzéssel foglalkozó tanácsadók szolgáltatásához és a munkavállalók számára lehetőséget nyújt kompetenciáik jobb megismeréséhez és fejlesztéséhez. A tesztek papír alapon és interneten keresztül is elérhetőek és kitölthetők.
Az eredmények a tesztek kitöltését követően azonnal elérhetők a felhasználó számára.
A rendszer tartalmazza a felhasználót segítő adatbázis kezelő és adminisztrációs felületeket, valamint a teszteket.

CAPTain Analízis
CAPTain Szubjektív
CAPTain Profilok
CAPTain 360° értékelés
CAPTain SalesPotential