A tesztrendszer első tesztjét, a CAPTain Analízis tesztet Bertil Thernström vezetésével kezdték el fejleszteni 1982-ben, Svédországban. A fejlesztést egy nemzetközi szakértő csoport végezte, melyben pszichológusok, közgazdászok, személyzeti tanácsadók és vállalatvezetők dolgoztak együtt. Céljuk egy olyan objektív, számítógépes eszköz kialakítása volt, mely hatékonyan támogatja a kiválasztási interjúkat. A rendszer „agya” Microsoft SQL adatbázis kezelő rendszer. 1999-ben a tesztforgalmazó cégek közül az elsők között jelentünk meg a rendszer Online változatával, mely lehetővé teszi a kérdőívek és azok kiértékelésének teljesen internetes alapú elvégzését.

Cégünk fejlesztői azóta is folyamatosan fejlesztik a teszteket mind tartalmi mind technikai vonatkozásban.

Ahogy az emberi erőforrás gazdálkodás fejlődött az elmúlt húsz évben, és jelentkezett újabb igényekkel, feladatokkal, úgy igyekeztek szakembereink ezek támogatására újabb teszteket és szolgáltatásokat kidolgozni a munkatársak képzésére, - értékelésére, karriertervezésre, stb. és mára a HR szinte valamennyi területén rendelkezünk megoldásokkal.

Megoldásainkban, amennyiben igény mutatkozik rá egyes Magyarországon forgalomban lévő, jól bevált és jogszerűen használt pszichológiai eszközöket is kínálunk.