Megközelítésünk >
Tanácsadóink >
Állásajánlat >

Megközelítésünk

Értékeink a CAPTain teszt megalkotóinak, Bertil Thenström és munkatársainak hagyományáig nyúlnak vissza, és szorosan kapcsolódnak azokhoz az elvekhez, melyet a nemzetközi partnereink Európa különböző országában egyaránt vallanak, és megvalósítanak a személyzeti tesztelés és tanácsadási tevékenységük során.

Tiszteljük az általunk tesztelt személyek különbözőségét. A tesztelés során szerzett információkat bizalmasan kezeljük. Felelősnek érezzük magunkat az általunk elvégzett vizsgálatokért és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásainkért, melyek eredményét igyekszünk a vizsgálatban érdekelt valamennyi résztvevő javára, fejlődésére fordítani.

Ügyfeleink problémáira igyekszünk a legmegfelelőbb megoldást találni elérhető eszközeink és módszertanaink segítségével. Ahol úgy érezzük, hogy nem vagy csak részben tudunk kész megoldást szállítani, ott ügyfeleink igényeit meglévő eszközeink és szolgáltatásaink testre szabásával és azok folyamatos fejlesztésével igyekszünk kielégíteni.

Termékeinket és az azokhoz kapcsolódó szolgáltatásainkat a kezdetektől fogva a legkorszerűbb technológia megoldások támogatják. Magyarországon elsőként, de világszerte is az elsők között vezettük be a teljes mértékben internet alapú számítógépes tesztelést. Eddigi történetünk is megerősít bennünket a folyamatos innováció iránti elkötelezettségünkben, melynek eredményeképpen egyre több területen, egyre magasabb színvonalon tudjuk kielégíteni ügyfeleink igényeit javuló költséghatékonyság mellett.

Együttműködő partnereinkkel való kapcsolataink az egymás iránti kölcsönös bizalmon, üzleti kiválóságon és a közös együttműködés hasznosságán alapulnak. Ezek az együttműködések ügyfeleink számára teljesebb körű szolgáltatást, a lokális piacokon a legkiválóbb tanácsadók azonnali elérhetőségét, és egy-egy termék és/vagy szolgáltatás esetében, pedig mindig az elérhető legjobb minőséget eredményezik.

Versenytársaink eredményeit elismerjük, és közülük, akikkel lehet, törekszünk a megfelelő szakmai-, emberi kapcsolatokra. Velük együtt közösen lépünk fel a tisztességes piaci magatartás normáinak betartásában, a szakmai színvonal és minőségi szempontok érvényesítésében.

Valamennyi munkatársunk ismeri és elkötelezett a vállalati értékeink iránt, és munkája során ezeket szem előtt tartva igyekszik az ügyfél sikere érdekében mindent megtenni.