A CAPTain tesztek és a CAPTain Online Tesztrendszer jogtulajdonosa az Angliában bejegyzett Jensen International & Co, London, UK.

Magyarországon 1997 óta használják a CAPTain teszteket. Először képviseleti formában a P & BERT Kft. látta el a magyarországi tesztforgalmazói tevékenységet. Majd a teszt sikeres elterjedését követően, az ezzel foglalkozó tanácsadók kiváltak és 1999-ben megalakították a Captain Hungary Kft.-t. Cégünk azóta kizárólagos joggal értékesíti a CAPTain Online Tesztrendszert Magyarországon, és nyújt ügyfeleinknek a tesztekhez kapcsolódó szakmai szolgáltatásokat az emberi erőforrás gazdálkodás területén.

Eddig több mint száz különböző típusú szervezetnél, többször tízezer mérést végeztek el a CAPTain Online tesztrendszer segítségével. A felhasználók köre igen széles; multinacionális vállalatok személyzeti osztályai, kis és nagy vállalatok vezetői, tréning cégek, személyzeti- és szervezeti tanácsadók.

Az elmúlt években Közép- és Kelet-Európa több országában is elindítottuk a fejlesztést. Folyamatosan alakítjuk ki és validáljuk tesztjeink különböző helyi nyelvi verziót, és partnereink útján, általunk kiképzett tanácsadókkal ezekben az országokban is biztosítjuk Ügyfeleink támogatását, tesztjeink és szolgáltatásaink minőségi felhasználását.